Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Инвеститор в проекта - ФеърПлей Интернешънъл АД

Инвеститор в проекта Aqualida Private Homes е българската инвестиционна компания ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ, ФеърПлей). Основана през 1993 г., днес тя е една от най-уважаваните компании и всепризнат лидер в строителството и инвестициите в недвижими имоти в България. В основата на философията на ФПИ стоят стремежът към иновации и непрекъснато усъвършенстване, създаване на по-добра среда за живот и развитие.

Компанията инвестира в строителството и управлението на жилищни сгради и комплекси от затворен тип, търговски центрове и паркове, логистични паркове, хотели, хотелски комплекси и ваканционни селища, бизнес сгради и земеделие. До момента компанията е изградила над 470,000 м² площи с различен характер и управлява активи на стойност над 100 милиона евро. ФеърПлей Интернешънъл е работодател на над 600 служители, високо-квалифицирани и опитни професионалисти и има новаторски управленски екип.

Проектите на ФеърПлей многократно са доказали своите качества и устойчивост във времето. Жилищните сгради и комплекси, построени от компанията и до днес са еталон за българската строителна индустрия, многократно награждавани в български и международни конкурси за архитектура и предприемачество.

Свържи се с нас
Методи за плащане: